recipe for 4 people: 500 g of flour, 100 g of butter 50 g of dried mushrooms, 300 gr of pork, olive oil, onion, parmesan cheese, tomato, and salt. ... ... ... ... ... ... ... ... ... 50 gr of butter, sauté the onion chopped finely and add a little at a time.When the meat is almost cooked, add a glass of warm water, fungi, a spoonful of tomato puree, salt, and mix everything well. Shortly before firing, 50 gr of butter and grated parmigiano and stir. THEN METTERE3-4-SPOONFULS of PORRIDGE IN a BOWL and cover with SAUCE.BEEF AND PARMESAN ...PROCEED IN THIS WAY IN LAYERS UP TO EXHAUST THE INGREDIENTS ...LET IT SIT for about 20 minutes and then serve ... ... ... ... ...BON APPÉTIT---------------------
lunedì 16 maggio 2011
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Post più popolari
Archivio blog
- 17 aprile - 24 aprile (11)
- 24 aprile - 1 maggio (23)
- 1 maggio - 8 maggio (50)
- 8 maggio - 15 maggio (25)
- 15 maggio - 22 maggio (17)
- 22 maggio - 29 maggio (5)
- 29 maggio - 5 giugno (5)
- 5 giugno - 12 giugno (6)
- 12 giugno - 19 giugno (3)
- 25 settembre - 2 ottobre (1)
- 16 ottobre - 23 ottobre (1)
- 23 ottobre - 30 ottobre (1)
- 13 novembre - 20 novembre (1)
- 20 novembre - 27 novembre (1)
- 18 dicembre - 25 dicembre (2)
- 8 gennaio - 15 gennaio (1)
- 22 gennaio - 29 gennaio (3)
- 1 aprile - 8 aprile (1)
- 8 aprile - 15 aprile (3)
- 15 aprile - 22 aprile (1)
- 22 aprile - 29 aprile (20)
- 13 maggio - 20 maggio (2)
- 20 maggio - 27 maggio (3)
- 3 giugno - 10 giugno (1)
- 11 novembre - 18 novembre (2)
- 23 dicembre - 30 dicembre (1)
- 10 maggio - 17 maggio (1)
- 17 maggio - 24 maggio (3)
- 24 maggio - 31 maggio (1)
VUOI PERDERE PESO IN POCHI GIORNI ?Clicca qui
Nessun commento:
Posta un commento